Peutergym

Peutergym is voor kinderen van 2-4 jaar die onder begeleiding van een kinderfysiotherapeut extra bewegingservaring willen opdoen. Samen springen, balanceren, gooien, vangen en kennis van de lichaamsdelen krijgen. Alle vaardigheden komen aan bod.Voor 10 lessen, betaal je E85,00
Als jonge kinderen met slechte motoriek niet extra gestimuleerd worden kan dit leiden tot minder bewegen. De verminderde actieve leefstijl kan op latere leeftijd een groter risico op (blijvend) overgewicht opleveren. Daarom is goede motorische vaardigheden belangrijk voor een latere actieve levensstijl en sportdeelname. Peutergym traint deze motorische vaardigheden. Peuters krijgen hierdoor meer plezier in het bewegen en blijven meer bewegen in hun dagelijks leven. Ook krijgen ze meer zelfvertrouwen.

Doel van peutergym:

  • extra bewegingservaring opdoen en plezier in bewegen stimuleren
  • letterlijk/figuurlijk sterker in de schoenen staan
  • grove motoriek verbeteren waardoor er minder gestruikeld/gevallen zal worden
  • na individuele begeleiding van een kinderfysiotherapeut in groepsverband verder de motorische vaardigheden willen blijven oefenen/uitbreiden.

De meeste groepen zijn voor kinderen die gewoon een extra uurtje willen bewegen en dus niet speciaal een motorische hulpvraag hebben!!

Schrijf je nu in: laura.kinderfysiotherapeut@prause.nl

Spelenderwijs leren bewegen

Voor de start van peutergym met motorische hulpvraag wordt een afspraak gemaakt om het bewegingsniveau van het kind te bepalen. Daarin kunnen eventueel persoonlijke bijzonderheden/doelen besproken worden. Voor de groep zonder motorische hulpvraag, is er geen intake nodig.

Voor meer informatie en aanmelding: bel ons op 0343-516633 of  stuur een email naar laura.kinderfysiotherapeut@prause.nl

Elke woensdag om 09.00u aan de Arnhemsebovenweg, kamer van de Caesertherapeut, 10 lessen van 45 minuten voor E85

Elke vrijdag om 9.30u aan de Arnhemsebovenweg, kamer van de Caesertherapeut. 10 lessen van 45 minuten voor E85