Laura Prause

Laura Prause

Fysiotherapeut

Ervaringen van andere patienten kan je lezen op Zorgkaart Nederland: www.zorgkaartnederland.nl/zorgverlener/fysiotherapeut-prause-ten-veen-l-r-291421

Mijn naam is Laura Prause-ten Veen en ik ben moeder van 3 jonge kinderen. In 2004 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en sinds 2008 geregistreerd kinderfysiotherapeut. Na de opleiding fysiotherapie heb ik direct de specialisatie kinderfysiotherapie gedaan omdat ik eigenlijk al heel vroeg geïnteresseerd was in de ontwikkeling van het kind. Een kind is spontaan, eerlijk, creatief, vaak oplossingsgericht en boven alles heel erg leuk om mee te werken!

Na 10 jaar in een grote praktijk gewerkt te hebben, waarbij ik met veel verschillende collega’s en disciplines heb samengewerkt, heb ik 3 jaar geleden besloten het dichter bij huis te zoeken. Binnen de bestaande praktijk van Het FysioHuis heb ik kinderfysiotherapie mogen opzetten: het Kinderfysiohuis. Een nieuwe uitdaging naast het behandelen van de kinderen. Naamsbekendheid krijgen binnen het dorp en omgeving en de kinderen in hun/mijn eigen leefomgeving helpen.

Onder deze naam, Kinderfysiohuis Laura Prause, ben ik vanaf januari 2019 mijn eigen praktijk begonnen.
Ik diagnosticeer en behandel baby’s, peuters, kleuters, jonge kinderen en tieners bij motorische ontwikkelingsstoornissen. Hierbij werk ik op een speelse manier aan lichamelijke problemen en heb ik alle specifieke kindgerichte kennis in huis om een achterstand of aandoening te diagnostiseren of te behandelen.

Ik ben sinds maart 2017 draagdoekconsulente. Voor alle vragen omtrent het dragen van uw kind, kunt u ook bij mij terecht.

Op deze website kunt u lezen met wat voor soort klachten/vragen ik u kan helpen en uiteraard kunt u mij altijd een email sturen met een vraag via ons contactformulier.

Het open spreekuur elke woensdag van 13.00-14.00 is vrij toegankelijk voor vragen betreft uw kind.

Neem contact op

Contact Info

Korte Dreef 9-C 3972 EB

Driebergen – Rijsenburg
Souterain: Kinderfysiohuis Laura Prause

06-41482569

Openingstijden

M – V: 8u - 18u

w

Contact informatie

Copyright 2020 Het Kinderfysiohuis - Design 2020 Rayit